Er det bindingstid på kaffe-abonnementet?

 

 

Nei. Du kan når som helst si opp abonnementet ditt. Det gjør du enten direkte ved å avslutte det gjennom paypal-kontoen din, eller ved å sende oss en mail.

Hva om pakken ikke passer i postkassen min?
 

Pakkene vi sender ut er innenfor standardmålene til Posten, og skal derfor passe i de aller fleste postkasser. Skulle den ikke gjøre det, vil du bli bedt om å hente pakken på nærmeste postkontor. Gi oss i så tilfellet beskjed, så sender vi i konvolutt-format til deg neste gang.

Hva slags bønner sender dere ut?

 

Bønnene blir valgt ut fra årstid og sesong, og du vil dermed få smake flere ulike varianter. Vi ønsker å levere så fersk kaffe som mulig, og stort sett vil kaffen bli brent samme dag som vi sender ut. Ved leveranser fra Sverige eller Danmark vil brennedatoen kunne være opp mot en uke. Kaffeposene inneholder 250g, men vi jobber for å kunne få poser på 125g for å gi deg enda større variasjon. 

01

02

03

OFTE SPURTE SPØRSMÅL

Under finner du noen av de vanligste spørsmålene vi mottar. Har du noe du lurer på, og ikke finner svar under, send oss en melding nederst på siden eller på facebook, så svarer vi så fort som mulig.

Hva kan bønnene brukes til?
 

Kaffebønnene kommer hele, og må kvernes. Dermed kan du bruke de til alt fra espresso, Aeropress, presskanne, V60, og Chemex, til vanlig kaffetrakter og kaffemaskin.

04