Recent Posts
Featured Posts

1 år og Postkaffe's inspirasjonsside!

Det har tatt oss mer enn et år, men endelig har vi fått opp inspirasjonssiden vår, eller blogg om du vil! Her vil vi dele informasjon om ukens kaffe, kaféer som er verdt å besøke, bryggemetoder og annet vi kan relatere til kaffe. Vi vil også invitere gjester og fotografer til å komme med innslag. Har du noen gode ideer så ikke nøl med å ta kontakt!

Untitled-1.png

(sånn så vi ut for et år siden)


Ideen og visjonen bak Postkaffe ble til under julen 2013 da Fredrik og Thomas var på Kvitfjell og vi begge var tomme for kaffe. Skal vi definere oss selv så er Thomas kaffenerden, mens Fredrik alltid har hatt en grunder sjel i magen. Jo visst, begge elsker kaffe og begge er per definisjon grundere.


Norge er blant de nasjonene som drikker mest kaffe i verden, men likevel drikkes det veldig mye dårlig kaffe. Hvorfor? Er tilgjengeligheten for dårlig eller virker det skremmende og avansert med et V60 filter? Vi prøver å gjøre noe med begge deler, ved å sende kaffe rett hjem til deg og gi «down to earth», upolerte bryggeguider.


Første sending var 17. mars 2014, hvor vi sendte ut en bærtørket kaffe fra Konga i Etiopia, brent av Supreme Roastworks. Siden det har vi sendt ute kaffe til store deler av verden fra alle verdens beste kaffeproduserende nasjoner. Vi legger ikke skjul på at vi er veldig glad i naturlig prosesserte bønner (bærtørket), men dette stiller krav til kvaliteten helt fra bærene plukkes til de ligger i din kvern.


Vi gratulerer oss selv med et års dagen og det første offisielle innlegget på inspirasjonssiden!

Samtidig håper vi flere vil være med på vår kaffereise fremover.

Bilde3.png

Chemex, enkel, trendy og topp resultat, du finner den i nettbutikken.