Recent Posts
Featured Posts

Tour de France konkurranse

Tour de France er over, men inneværet fortsetter på Østlandet. Noen av premiene vil enten hjelpe deg til å komme deg ut i regnet, eller øke hyggen inne. Tusen takk til alle som deltok, vi håper du finner navnet ditt lenger ned som en av vinnerene!


Vi gratulerer Aleksander Anderssen (Doppio Roleurs) som hovedvinner, han vant med en halv sykkellengde foran Anders Svartsund (Team Svartsund), totalt ble Aleks nr 731 og følger opp fjorårets seier. Med andre ord er det ikke bare flaks i denne konkurransen! Vi har også flere vinnere og finner du navnet ditt under så send oss en mail med adressen din.

Hovedvinner: Aleksander Anderssen


Beste lagnavn: Akerselva Turlag (Michael Skarbøe)


Beste Instagram: Dan Erik Hansen


Lantern Rouge: Joachim Bratteli (Solvik Camping Tour)


Under legger vi ved vinnerbildet fra Dan Erik Hansen. Han har alltid med seg reisekitet sitt på tur rundt om i landet, og vi håper ende flere vil gjøre som han fremover. Vet du ikke hvem Dan Erik er anbefaler vi å følge bloggen hans, hvor du finner både seriøse og useriøse oppdateringer fra hans sykkelliv.