Recent Posts
Featured Posts

Ukens kaffe #15-15

Ny sending, ny kaffe og enda en ny partner! Vi har sendt mer kaffe til alle våre kaffeglade kunder, og de blir det stadig flere av, velkommen alle sammen! Etter at vi møtte mannen bak Slöinge Kafferosteri under WOC tidligere i år har vi nå fått brent kaffe fra de. Det er alltid gøy med nye brennerier, og vi har sendt en vasket kaffe fra Kayanza i Yandaro regionen i Burundi. Her ligger det lille kooperativet Yandaro, og lokale bønder leverer sine bønner til vaskestasjonen.

Vekstforholdene er optimale med vulkanisk jord og godt klima på 1750moh. Yandaro er også navnet på en elv som renner igjennom dalen der kaffen dyrkes. Etter vasking tørkes kaffen på opphøyde afrikanske senger før det sorteres etter kvalieteten på bønnene. Kaffen er fortsatt fersk, men den er fortsatt en ren og søt kaffe med smak av bringebær. Vi håper du liker den like godt som oss!


Yandaro - Burundi

Bønnetype:Bourbon

Region: Yandaro, Burindi

Prosess: Vasket

Brennedato: 25.07.2015

Slöinge kafferosteri kan du lese mer om ved å klikke her.