Recent Posts
Featured Posts

Julekalender 2016

Vi ønsker å gjøre noe helt spesielt i år etter fjorårets suksess hvor vi gikk sammen et par kompiser og laget en kaffekalender. Nå åpner vi for at 15 stykker kan få en tilsvarende kalender for desember.

Hvordan fungerer det? Det blir 24 luker med 16g kaffe i hver eneste luke. Det blir 24 ulike typer kaffe fra forskjellige brennerier. Det blir mellom 8-10 brennerier med 2-3 forskjellige kaffe fra hvert brenneri. Noen av brenneriene er kjente partnere av postkaffe, mens andre er helt nye. Geografisk sprer de seg fra Norge til Spania.


Prisen - 500 norske kroner. Det krever en del planlegging og ikke minst pakking, men vi lover at det blir verdt det og en viktig del av dagene frem til jul.


Her finner dere link til butikken og kalenderen.


Hver dag vil vi oppdatere på Instagram om hvilken kaffe dere har drukket og kanskje blir det noen konkurranser underveis også.