Recent Posts
Featured Posts

Coffee of the week - #18-17

September 19, 2017

Dere var så fornøyd  med forrige kaffe fra våre venner på Oslo Øst og vi tok like gjerne en runde til. Nå hadde de en økologisk sertifisert kaffe inn fra et av våre favorittområder og da er vi enkle å be.

 I sidamo dyrker mange kaffe etter "hage metoden", og det betyr at det er ekstremt mange bønder som leverer kaffen til vaske stasjonen. Her er det vanlig med økologisk og naturlig gjødsling av jorden. Ofte er mye av den kaffen vi sender ut økologisk av natur, men selve sertifiseringen er for dyr. 

 

Bokasso - Etiopia

Region: Sidamo

Type: Lokale arter

Prosess: Vasket
Brennedato: 23.08.2017

 

Andre kaffe denne uken var honey prosesserte El Mirador fra Guatemala. Denne kaffen har noen av dere smakt tidligere, men dette var kaffe av ypperste klasse og alle fortjente en smak. Ved å vente 2-3 uker nådde denne virkelig sitt ess.

El Mirador - Guatemala

Region: Huehuetenango

Type: Bourbon og caturra

Prosess: Vasket og soltørket

Brennedato: 23.08.2017

Please reload

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Oslo, Norge